Kenya here we come!

Liv og leif grønli Nairobi airport Thor ivar grønli nairobi airportDet er supert at dere har kommet og det gjør oss så glad! Sier sjefs vaktmann med ett bredt smil om munnen og maskingeværet går i alle retninger mens nesten bruker det som pekestokk over hvor vi skal gå videre. Sett dere ned der og nyt vårt land sier han, mens jeg tenker at det er det herligste smilet jeg har sett på lenge. Vi setter oss ned på en Cafe her på flyplassen i Nairobi og nyter nå den deilige svale natteluften og ser med forundring rundt oss og ler for oss selv når vi observerer flere Kenyanere store boblejakker og luer. Kan ikke si at det er vinter her, men det er som en god sommernatt i Norge.

Etter flere timer i fly har vi endelig kommet frem og venter på neste innenriksfly som skal bringe oss stadig nærmere vårt mål, nemlig Giribe i nærheten av Migori. På denne turen så reiser jeg Thor Ivar sammen med mine foreldre Liv og Leif Grønli, og vi vel kalle det en familietur der lillegutt får blir skikkelig bortskjemt 🙂

I drøye to ukene vi skal være har så blir det ett skikkelig hardt program med mye reising og rundt i Kenya og også 5 dager inn i Tanzania. Mulig at programmet er litt for hardt, men nå der det for seint å snu.

Kenya here we come!!

Thor Ivar Grønli