På vei hjem til Norge etter noen hektiske dager

Vi (Svein Åge, Harry og Thor Ivar) sitter nå på flyplassen i Nairobi og Lillan dro med fly i går kveld og er nok snart fremme i Sverige. Det har vært en utrolig reise og sitat fra Svein Åge er: «Nå er jeg ødlagt for all fremtid». Med dette mener han at dette har gjort så stort inntrykk at han aldri kan glemme det og vil reise tilbake så snart som mulig.

De to siste dagene der ute i bushen så var vi på lørdag i muruhubay og dette er en liten landsby ved Viktoriasjøen. Mange mennesker var der og hørte evangeliet. Dagen etter ringte chiefen for byen til Daniel å sa at dette var jo helt fantastisk, og hele byen undret seg over hva dette var for møter. De samme tilbakemeldingene kom også derfra at mange undret seg storlig at hvite mosongoer preker som afrikanere.

På lørdags kveld var det en avslutningskveld hjemme oss Daniel der hele hans familie var samlet inkl en god del naboer rundt. Mye god mat ble servert og vi er i undring over at det er mulig å lage så mye gode mat med de kjøkkenfasilitetene som de har her nede. Som en stor overraskelse så fikk vi alle en festdrakt hver av Daniel og når vi tok denne kledningen på så var det med stolthet. Vi hadde følt vi hadde blitt behandlet som kongelige og nå var vi også kledd som konger.

Søndag var vårt siste møte der nede og di siste møtene etter at vi var i Tanazania har vært veldig spesielle og i følge Svein Åge så har forkynnelsen vært med en djervhet som har forløst en voldsom atmosfære. Djevelen har raset de siste dagene og gjort det han kan for å vri vårt fokus over på problemer, men han er beseiret. Denne seieren fikk vi se i møte og mange søkte Gud med tårer og ville motta den samme kraft og salvelse som Samson fikk over sitt liv.

Det som vi ser her i øst Kenya er vekkelse som brer om seg og overalt så roper de etter at Daniel skal komme med teamet for å ha møtekampanjer. Dette er nok bare begynnelsen på noe veldig stort som Gud skal gjøre, ikke bare i Kenya, men hele Afrika.