Demoner ble kastet ut i Jesu navn

Fredag var vi en tur til Tanzania og hadde møte på plassen der Josef Mikami er pastor. Etter å kommet igjennom grenseposten fikk vi krysse grensen uten å ha visum eller pass. Midt i sentrumet der inne så var det en markedsdag og det var masse mennesker samlet og det var kjøp og salg av alle slags varer.

Dette skulle bli ett møte vi ikke har sett maken til på denne turen og det ble en voldsom tros atmosfære på slutten av møte. Før noen rakk å invitere til å søke Gud, sprang mennesker gråtene frem som en samlet flokk uten at noen hadde invitert dem. Det var gripende å se hvordan de i sin nød knelte ned foran plattformen og ropte om frelse og utfrielse.

Demoner ble kastet ut og momentante helbredelser skjedde der i møte, og det kunne se ut som at alle hadde blitt helbredet av de som søkte helbredelse. Vi har sett mange som har blitt helbredet i løpet av denne turen, men det har ikke vært i nærheten av at omtrent alle som har søkt helbredelse har blitt helbredet.

To dager etter at vi har vært der forsetter de  å ringe fra Tanzania og er i forundring over hvilket møte som var der og ønsker at vi så snart som mulig skal komme tilbake.