Tilbake i Gotkatkjola

Når vi var på tur i mars dette året så var vi og hadde to møter i Gotkatkjola og det var det ingen menighet fra før av. Nå i ettertid så er det startet en menighet der på plassen og Kennedy er evangelisten som har ansvaret for denne nye menigheten. Kennedy finne man alltid smilende er en av sangerne i teamet som drar rundt på alle møtekampanjene.

Det var med en stor glede å se at nå var det en velfungerende menighet på stedet og tallet på voksende medlemmer er på 57 stk.

Stedet er utrolig vakkert og denne landsbyen ligger helt ned til Viktoriasjøen og har ett helt fantastisk landskap rund seg. Områdene rundt denne sjøen er preget mye alkoholmisbruk og mange er veldig harde etter at livet har formet dem. Men nå som sist gang var det et veldig møte på stedet og Svein Åge begynner nå å bli veldig varm i trøya, og forkynner som rene Reinard Bonnke på møtene til full jubel hos evangelistene. I dette møte ble mange frelst og helbredet og alle undrer seg over hva Gud gjør. Ryktene går om disse møtene og antall helbredelser øker for hvert møte virker det som.

Det blir spennende å være med på de siste møtene vi skal ha her nede og smake mer på den herlige vekkelsen som farer over vest kenya