Ett voldsom uvær

Tiden flyr av gårde her nede og det er vanskelig å få tid til å legge ut nyheter på bloggen. Mye har hendt nå i løpet av dagene med mye møter, mat og mange opplevelser.

Det har vært vanskelig å gjennomføre møtene nå da vi er inne i regntiden og på tirsdagen rakk vi akkurat å avslutte møtet før regnet kom. I full fart så ble det invitert til frelse og helbredelse, og selv om regndråpene kom i økende tempo ble flere frelst og helbredet i møte.

På onsdag var vi til en nytt området der Koria stammen holder til og det er nå 4 menigheter som har tilsluttet seg Gospel Commission Fellowship fra denne stammen. Til vår overraskelse så var det en veldig livlig menighet der på plassen vi besøket og de sang på en helt annen måte enn hva vi har sett andre steder her nede. De danset rundt og hoppet rundt, og det var veldig fasinerende å se denne gleden som de strålte ut.

Ut i møte så samlet seg veldig mørke skyer over himmelen og det var ikke mulig å bli ferdig med møte da himmelen åpnet seg med styrtregn og veldig stormkast. En veldig vind kom med blader, papir og annet kom flygende i luften i full fart. Folkene flyktet alle veier da uværet kom og utstyret ble reddet inn i lastebilen i full fart når regnet styrtet ned i fra en åpen himmel. Taket på ett av byggene holdt på å blås av og løftet seg mer enn en meter i ene hjørne av bygget. Stoler og annet fløy rundt i gaten i full fart og gaten der ble på ett øyeblikk forvandlet til en elv. Det ble ikke mulig å fortsette møte etter at uværet gav seg og de så litt ut som en tornado hadde feid over landsbyen.

Det er ikke kjedelig å være her nede da det hele tiden er nye opplevelser.