Dobbel fangst på ett kast

Denne søndagen ble en veldig travel dag og rett etter søndagsskolen var det frokost, og deretter så dro vi alle av gårde til Aneko. Det er nok ett syn for de her nede da en konvoi med 3 biler og en lastebil full av syngende damer kjører av bortover langs de humpete veiene.

I Aneko ble det ett møte der flere ble frelst og helbredet. Sist i møte så ble menigheten på stedet startet og alle som er nyfrelste på stedet gav sitt bifall til dette og ville være med i menigheten. Moro å være med å se at nye forsamlinger vokser frem og vekkelsen her nede bare brer om seg til nye steder.

Da vi nå hadde hatt møte i Aneko så tidlig og det ikke var så veldig sent på dagen, ville Daniel at vi stoppet i nabolandsbyen for å ha et kort møte der på veien hjem. Når utstyret ble pakket ut så startet det ett styrtregn og alle måtte flykte under tak. Etter hvert så ble det ett oppholdt så vi fikk startet møte der og til vår store forundring så hadde Daniel startet en menighet og skole der tidlig på 60 tallet. Både skolen og menigheten er fortsatt i full virksomhet.

De ble ett fantastisk møte der på plassen og ni stykker kom frem for å ta i mot Jesus som sin frelser. Da det ble innbudt helbredelse og mange mennesker ville bli helbredet. Utrolig mange gav tegn på at de hadde blitt helbredet og flesteparten av de som akkurat hadde blitt frelst hadde også blitt helbredet fra plager i sitt legeme. Det som var mest moro var at en av de nyfrelste vitnet at hun hadde hatt en sykdom i lengre tid og hadde vært på klinikken i Giribe til behandling hos Robert, men ikke blitt helbredet der. Men nå så hadde hun blitt helbred fra plagen ved å blitt bedt for.

Det ble akkurat tid til å pakke sammen lastebilen og så startet regnet igjen for fult. Vi var alle overbegeistret over hva som Jesus gjør her nede og Daniel roper begeistret: I dag fikk vi to fugler ved å kaste en stein! Når han forklarte dette litt nærmere så var han så glad for at vi rakk å ha to møter på en dag og fikk fangst på begge steder. Tenk hvilen iver for en mann på 77 år!