Mange barn på søndagsskolen

På søndagsmorgen stod vi tidlig opp og dro opp til søndagskolen som startet kl 8 på søndags morgenen. Solen var akkurat kommet opp og det er underlig å gå sammen barna opp til søndagsskolen. De største barna hjelper til å bærer de minste barna frem til søndagsskolen, og noen av barna går ganske langt.

Vel fremme så var det nesten 200 barn som var samlet og sangen lød så nesten taket løftes seg. I mellom sangene så hørtes «Yesu paki» høylytt fra barna i kor og det var herlig å se de var så med i møte fra liten til stor.

Elisabeth holdt talen for barna og hadde med en globus som hun viste frem til barna. Forklarte barna om Guds visdom da han skapte himmel og jord, og alle himlet med øynene når de så hvordan jorden kretset rundt solen og hvordan månen kretser rundt månen.

Etter søndagskolen så fikk alle godteri og det lyste av de alle der de koset seg med godteriet. Utrolig så lite som skal til for å glede barna har nede som ikke er så godt vant som hjemme i Norge.