Karusell og vekkelsesmøte

På vei hjem fra møte i kveld så ble jeg Thor Ivar med bak i lastebilen på veien hjem. Dette ble en underlig reise som en blanding av karusell, berg og dalbane og vekkelsesmøte. Lite viste jeg hva jeg gikk til når jeg krøp inn på lasteplanet der jeg vinket selvsikkert før bilen startet.

Mange var trykket inn der det var seter og det var vel også ca 10 så var inne i kassen bak på lastebilen. De startet å synge med en gang de kom inn i lastebilen og dette skulle se ut til å bli en moro reise på veien hjem. Når bilen startet så kom det som ett sjokk på den hvite mannen som stod der blant den syngende skare. Mens de andre sang, klappet og frydet seg i Herren, hadde jeg nok med å klamre seg fast i den farten de hadde på de humpete veiene. Til min store forundring så var ingen som brydde seg om at det humpet og faren for å skalle i taket var overhengende stor, der jeg krampaktig holdt meg fast så jeg var hvit i knokene.

Etter en time stående der i bilen kan jeg ikke si annet at dette var virkelig ett gospelmøte gjennomført som i en av de heftigste karuseller på tusenfryd. Hvorfor betale mange penger for Tusenfryd, når man kan få dette helt gratis i Kenya, men ett herlig vekkelsesmøte samtidig.