Nesten for mye velsignelse

Vi er på møte er overmåte velsignet når vi ser hva Gud gjør og når vi kommer hjem så får vi velsignelse i form av mat. De sier: kan jeg velsigne deg med litt mer mat?  Å så lesser de på talleren en voldsom posjon med mat.

Svein Åge har nå dårlig samvittighet da han ikke får lov å spise så mye så vi har lovet å ikke si noe til Ingun når vi kommer hjem, derfor må jeg nå skrive det da jeg ikke får lov å “si” det.  I dag til frokost så sier Svein Åge at nå dør jeg snart om jeg får mer “velsignelse”

I tidligere blogginnlegg så kommer bildene litt hulter til bulter og detter skyldes at vi har alt for dårlig internettlinje. det har vært umulig å rette dette opp, men vi håper at vi lærer å legge dette litt bedre ut siden.

I ettermiddag skal vi til et sted der de har vært en gang før og mange ble frelst. Planen er at de skal etter denne møtekampanjen starte en ny menighet der og det blir den 7 menigheten de starter i år. i tillegg så har det kommet 4 pastorer fra en annen stamme som vil være med i virksomheten og denne vekkelsen så brer seg rundt her i øst Kenya.