Første dagen i bushen

Nå sitter vi her ute i Giribe og har vært her nå i en dag. Etter at vi kom til Nairobi ble hele teamet samlet da Elisabeth møtte oss andre som kom fra Norge. Etter å ha trykket oss inn på det lille innenriksflyet til Kisumu der vi møtte Robert når vi nådde frem der.

Etter en lang kjøretur nådde vi endelig «hjem» til Giribe og vi ble møtt som kongelige. Mat har vi fått masser av den første dagen og det er slik at vi nesten har blitt velsignet med for mye mat. Både Harry Svein Åge spist seg stappende mette med mye god mat så de nesten måtte bæres i seng.

I dag var i Ogada på møte og det var ett mektig møte der Guds Ånd var mektig i møte. Det var stappende fullt i lokalet med jublende mennesker som danset etter herlig afrikanske toner. Midt i møte kom det ett veldig regn og det trommet på stålplate taket til ett veldig bråk inne. Ingen tenkte på dette været på utsiden da det var ett veldig vær i møte og mange fikk ett møte meg Gud.

I morgen skal vi ha en «fridag» og har ikke noe på programmet, for så skal vi ha masse møter i dagene som kommer deretter. Vi gleder oss veldig til møtene som kommer og koser veldig her. Svein Åge på søndags skolen