På vei hjem

Nå sitter vi på flyplassen i Brussel og er på vei hjem til Norge. Vi har hatt en utrolig fin tur og har hatt mange fine opplevelser.

Her tar vi farvel på flyplassen i Kisumu

Her tar vi farvel på flyplassen i Kisumu

En tur innom barnehjemmet
På mandags morgen før vi reiste var vi innom barnehjemmet som de har der ute og hilse på barna for siste gang for denne turen. Da vi skulle reise tidlig avgårde til Kisumu, var vi der veldig tidlig og skulle da skynte oss hjem til Daniel. Det er vanskelig å bevege seg særlig langt før noen kommer og vil snakke eller ha oss til å besøke dem. Denne morgenen var heller noe unntak og på veien tilbake så
måtte vi da innom til en familie som Jarle hadde hjulpet i 1998 og var fortsatt veldig takknemlig for den hjelpen de fikk denne gange.

Pole pole

Middag i Kisumu sammen med teamet fra Tumaini

Middag i Kisumu sammen med teamet fra Tumaini

Etter en rask frokost så var vi klar til å dra kl 9 på morgenen, men det viste seg at dette var Kenya tid som de snakket om. Vi kom ikke avgårde før kl 11 på formiddagen. Alle som har vært her ute i bushen vet at klokken er noe omtrentlig som de følger og det blir mye venting. Dette er en del av sjarmen med å være her ute og det er sjelden du ser en Kenyaner stressa, og de pleier å si «pole pole» som betyr ta det rolig.

I Kisumu traff vi ett tema fra Tumaini (en hjelpe organisasjon fra Norge) og der vi kjente Line Borgersen og Nadia Mathisen fra før av. Vi spiste en middag sammen med dem der i byen før våre veier skiltes.

Fylle opp himmelen

Like før vi kjører fra Giribe

Like før vi kjører fra Giribe

Det er mange inntrykk som vi nå sitter igjen med på veien hjem og det beste av alt er å minnes alle de som har hadde søkt frem til frelse i løpet av turen. Om arbeidet der ute forsetter i dette tempoet så vil nye menigheter vokser raskt frem samtidig som de andre menighetene vil se at de vokser ut av lokalene som de allerede har. Det er med stolthet vi kan si at Gospel Mission er en liten del av dette arbeidet og vi sammen med de der nede kan være med å fylle opp himmelen.

Mvh
Jarle og Thor Ivar

Sitter på kafe i Nairobi og blogger

Sitter på kafe i Nairobi og blogger

Jarle får den siste Kenyanske håndvasken før han drar

Jarle får den siste Kenyanske håndvasken før han drar