På møte i bushen

Vi stod tidlig opp på søndagsmorgen og dro fra hotellet i Nairobi for å rekke frem til møte i Giribe denne søndagen. Turen til Nairobi pleier har tidligere vært en hel dag med bilkjøring, men denne gangen så skulle vi ta fly fra Nairobi til Kisumu, og gjennom dette så sparer vi over halve veien med kjøring. Robert møtte oss når vi nådde frem til Kisumu og da vi skulle rekke møte i Giribe hadde vi dårlig tid. Etter utallige dumper, huller i veien kom vi frem til Ogada Church og der var møte i full gang med jubel og sang.

Det ble vist oss en stor gjestfrihet og i sannhet så kan vi kjenne at vi hadde kommet hjem til brødre og søstre i Herren. Møte var full av glede, jubel og dans, og vi kjente på våre norske kropper at også vi ble litt revet med i møte.

Mange søkte Jesus i ettermøte og det var en herlig atmosfære i møte. Vi ser frem til møtene fremover og fra tirsdag til lørdag vil vi reise rundt med lastebilen og har friluftsmøter. Vår bønn til Gud er at vi skal se mange syndere blir frelst og tillagt menigheten.

Mvh
Jarle, Ernst og Thor Ivar