Første dagen i Kenya

Nå er den første dagen over her i Kenya og i morgen skal vi opp tidlig igjen for å ta fly til Kisumu, der Robert Masaga skal møte oss.

Vi møtte Ernst Funkners nå på morgenen som har dratt ned i forveien litt tidligere ned til Kenya. Han skal være med videre ut til bushen og vi håper han klarer å få kjøpt en flybillett så han kan bli med sammen med oss når vi reiser i morgen.

Det flotte huset til Gunnar og Hanne Østrem

Det flotte huset til Gunnar og Hanne Østrem

Bading i bassenget til Østrem

Bading i bassenget til familien Østrem

Enok og Thor Ivar

Enok og Thor Ivar utenfor huset til Gunnar

Ernst Funkners forkynner imøte

Ernst Funkners forkynner i møte

Spiser på hotellet

Spiser på hotellet i Nairobi Kenya

På hotellet

På hotellet med familie og venner

I dag var vi på besøk hos Hanne og Gunnar Østrem som har bygd seg ett stort fint hus like utenfor Nairobi. Der møtte vi også Enok og David Hansen, og Liv og Leif Grønli (foreldre til Thor Ivar).

Bassenget som ligger i hagen i huset til Østrem var veldig greit å kunne dukke seg i da det var veldig varmt i dag. Varmen synes nå på de hvite kroppene som ikke lengre er så hvite, da noen har fått knall rød kropper! Jarle har fortsatt sin hvite farge på kroppen, da han er knallrød på toppen! Vi har vært rundt i mange kjøpesenter for å lete en hatt han kan få kjøpt og vi håper at dette lar seg gjøre i morgen på vei til Giribe.

I ettermiddag var vi på ett friluftsmøte i en liten landsby like utenfor Nairobi. Dette var en plass der 80% av befolkningen er muslimer, og det var et stort behov for evangelisering. Etter at det hadde vært mye sang, skulle Thor Ivar og Ernst tale i dette møte. I ettermøte så fikk vi se at to ble helbredet for sine plager. Før møte startet hadde David, Liv og Leif vært rundt i området og invitert folk til møte. De kom til ett hus der det var tre barn som var syke og de var frimodige der de kom på besøk.

De begynte å be for disse og Gud grep momentant inn i situasjonen med helbredelse.

Etter møte bar det rett til hotellet der vi alle spiste sammen før vi tok farvel da vi drar hver vår vei i morgen. Vi ser frem til morgendagen og etter planen så skal vi rekke møte i Ogada Church i morgen.

Vårt fly går fra Nairobi kl 8 på morgenen og kl 9 møter vi Robert Masaga i Kisumu. Deretter skal vi kjøre bil i 20 mil før vi når frem til Giribe.

Mvh
Jarle & Thor Ivar