Gud har gjort dette mulig

Daniel og Robert synger i Vikstevne

Daniel og Robert synger i Vikstevne

Nå har fra og sønn Masaga reist hjem til Kenya etter å ha vært i Norge i nesten en måned. Tiden har gått veldig fort og det har vært utrolig mye møter rundt omkring som de har hatt mens de har vært her i Norge.

Stevne i Vikhallen
Etter at teltmøtene i Fredrikstad var over så har vi vært på stevne i Vikhallen på Fevik og der var mange samlet til sommerstevne. Daniel og Robert forkynte på fredags ettermiddagsmøte som for øvrig var ett misjonsmøte og som vanlig så var det en sterk trosforkynnelse om en allmektig Guds som holdt frem. Det er trosoppløftene å være på slike møter, der Jesus blir forkynt på en slik måte at man ikke er i tvil om Guds allmakt.

Siste dag før hjemreisen
Siste søndag 10 juli så var vi på besøk i Betania Klavstadhaugen som siste stoppested for avreisen  hjem. Det ble en hektisk helg der vi kom hjem fra møte på kvelden og måtte stå opp på natten kl 01:30 for å kjøre til flyplassen da flyet gikk tidlig på morgenen. Det var blandende følelser over å ta adjø med dem på flyplassen, da det var trist at de skulle hjem, men veldig spennende også da de hadde med seg penger til innkjøp av lastebil som skal brukes til møtekampanjer.

Gud har gjort dette mulig
Det har vært en av hovedmålene å samle inn til en lastebil som skal brukes til møtekampanjer og dette ble bestemt etter at vi hadde vært nede å besøkt dem i januar tidligere i år. At ett innkjøp av en lastebil kunne gjøres så fort er ikke annet ett stort under da en slik bil er veldig kostbar, men Gud har gjort dette mulig gjennom at mange har vært med å gitt med ett glad hjerte. Det var tydelig glede å spore hos Daniel Masaga der han snakket om den lastebilen som skulle kjøpes inn når de kom til Nairobi. La oss alle være med å be for Daniel Masaga og virksomheten der nede, at denne bilen skal bli til stor velsignelse og at mange tusen sjeler skal vinnes for himmelen!