Høvdingen over Herrens hær har kommet!

Det nå lenge siden bloggen har blitt oppdatert og dette skyldes ett meget hardt program som vi har vært med på. Vi har nå siden sist vært på en rekke møter både i Betel Vennelsa, Zion Fevik og på Lenninge konferansen i Bollnäs. Det har vært mange utrolige gode møter og vi har hørt forkynnelse om at Jesus er mektig til å møte våre behov akkurat som har rørte med mennesker når han var fysisk her på jorden. Mange har søkt Jesus i møtene og spesielt fredag kveld på Lenninge var det en lang kø som ville ha forbønn.

Teltmøter i Fredrikstad:
Denne uken så er vi nå midt i en teltkampanje i Fredrikstad og dette er første utadrettet kampanjen Gospel Mission har i Norge og det er jo like viktig å bringe budskapet ut ufrelste i vårt land også. Møtene startet opp på onsdag og vi har nå hatt tre møter med en herlig stigning av Guds herlighet i møtene. I går kveld så fikk vi oppleve ett særdeles mektig møte og det var som å stå på hellig grunn der vi stod i teltet. Det var som vi kjente det samme som Josva, at høvdingen fra Herrens hær hadde kommet selv inn i teltet for at Guds folk skal vinne seier. Det ble en lovprisning i møte og det lignet mer og mer på møtene nede i Kenya. Daniel begynte å hoppe og danse der i møte og det var en atmosfære av at nå er alt ting mulig! Vi gleder oss til møte i kveld som begynner kl 19 der vi forventer at Herren skal rekke sin arm ut til tegn og under.