På vei til Nairobi

Vi har nå vært ute i bushen nå i litt over en uke og sitter nå i bilen på vei til Nairobi. Der skal teamet skilles da noen skal dra hjem til det kalde nord og Liv & Leif Grønli vil dra videre til Tanzania. Det var en litt trykkende stemning i morges da vi tok farvel med alle vennene der ute da alle synes at dette var trist å skilles av.

Det er med stolthet jeg sitter å skriver her i bilen til Robert, at vi har fått vært sammen med dem en hel uke og se hvordan de helhjertelig tjener Jesus med alt det gjør. Dette er et stort eksempel for oss som vi burde etterfølge og vi trenger å hente forkynnere til Norge slik at de kan bringe den samme vekkelse i våre menigheter.

På denne turen hadde vi bestemt oss for å ikke leie biler men å låne bilene de hadde der nede og som jeg skrev tidligere så var “Church van” i noe dårlig stand. Men under oppholdet har vi sørget for at de har fikset på bilen og vi kan nå sitte i bilen uten eksos inn i bilen og bilen er nå i mye bedre stand. Vi gav dem også en leie for bilen utover dette og dette skulle brukes til å forbedre bilene ytterligere. Vi er glade at vi sammen kan hjelpe hverandre med slike ting og vi ser hvor nødvendig en bil er for dem her nede. Det bruker bilene hele tiden i menighetsarbeide og i går når vi dro hjem fra friluftsmøte så var det en konvoi på 5 biler som dro hjem fullt opp av hvite, evangelister, sangere og utstyr.

Denne tur har satt spor i oss alle og vi vet nå at vi har mange venner

Mvh
Kenya team
v/Thor Ivar