Demonbesatt kvinne blir fri

Vi hadde ett ønske om å bli med på en møtekampanje under tiden vi er her nede og det var arrangert en to dagers kampanje ett sted som heter Onger. Dette erstedet der vi har satt opp møtelokalet som jeg skrev om i siste blogginnlegget. Det var med forventing vi dro av gårde begge dagene og det var litt over en times kjøring i fra Daniel til stedet Onger.

Utstyret ble rigget opp og sangen ble satt i gang før det i det hele tatt hadde kommet noen til møtene. Vi undret oss litt om når folkene kom, men så snart de satte i gang så kom gående fra alle kanter. Som stive nordmenn kan vi ikke være annet en litt misunnelige når vi ser afrikanere fryder seg, danser og jubler der de synger som en himmels hærskare. Det smitter litt over på oss også slik at vi etter vært også ble med i dansen og jubelen.
Begge møtene var spesielle og det kom mer en 100 til sammen i begge møtene som søkte frelste og mange var tydelig berørt av Guds Ånd. Det ble en enrom jubel etter frelseinnbydelsen og de sang om at nye hadde fått sitt navn skrevet inn i himmelen og hvilen herlig dag det skulle bli når vi kom frem

På det siste møte så talte Guds Ånd til Robert Masaga om at en av de som søkte frelse trengte spesiell befrielse. Han gav henne budskapet fra Herren og hun sa at hun var bundet av bånd som hun ikke ble fri fra. Når hun hadde kommet under forkynnelsen denne dagen hadde kroppen blitt helt uvell, fått feber, hodepine og hun hadde mistet stemmen. Dette var ikke første gangen dette hadde hendt og hun sa at det var noen som hadde fortalt henne om at det ikke fantes frelse eller befrielse for henne. Hun ville så gjerne bli frelst og bli fri fra disse båndene og vi fikk være med å be for henne der på slutten av møtet. Vi forstod at denne kvinnen var under kontroll av åndsmakter og vi startet å be sammen med del av de innfødte evangelistene.
Med en gang vi startet å be så begynte ånden i henne skrike og hun satt i gang med å sprelle, men det ble bedt troens bønn der denne ettermiddagen og gjennom kraften i Jesu blod ble den onde ånden kastet ut i Jesu Navn.

På vei hjem fra møtene måtte vi bare innse at møter i Kenya er helt noe annet en i Norge, og tenker tilbake på alle de som har møtt Jesus. Vi er takknemlig å kunne være med å se dette og for hele teamet så har det vært to herlige dager sammen med våre herlige Kenyanske brødre.

Mvh
Kenya teamet v/Thor Ivar