Friluftsmøte med frelse og helbredelse

Hver onsdag er det markedsdag her i Gribe og da er det samlet mye mennesker hver gang. Det ble rigget opp høyttaleranlegget og lyden ble skrudd høyt opp så hele markedsplassen kunne høre budskapet. Mange samlet seg da sangen startet opp og tydelig var det mange som var frelste der som også hadde kommet da det ble dans og jubel i bland de som samlet seg.

Kenya teamet ble presentert der på møte og vi måtte synge en sang. Vel vitende om at vi synger ekstremt mye dårligere en dem satte vi i gang å synge “herlige golgata” og det var mange smil jeg kunne se i ut i folkemengden.

Forkynnelsen gikk ut at det var mulig å røre ved Jesus slik den blodsottige kvinnen som vi leser om i bibelen gjorde og hun hadde lidd av blødninger i mange år uten å bli bra selv om hun hadde brukt alt det hun hadde på leger og sykhus. I dette møte var den en kvinne som hadde akkurat som denne kvinnen i bibelen og hun hadde vært syk i lang tid med blødninger, store problemer med magen og hadde problemer med å stå oppreist. Denne kvinnen kom frem og søkte først frelse for sin sjel og siden forbønn for sine sykdommer. Hun ble momentant helbredet der i møte og kom med sitt vitnesbyrd om dette i slutten av møte.

En annen kom frem og hadde store smerter i øynene og Daniel ba for han, og han ble momentant helbredet til stor jubel. En annen gutt hadde vært døden nær bare en uke tidligere og hadde fått en evangelist til å be for seg og ble da helbredet fra en dødlige sykdom, og i dette møte overgav han sitt liv til Jesus!

Det var til sammen 11 som gav sitt liv til Jesus i dette møte og mange fikk oppleve helbredelse for legeme.

mvh
Kenya team v/Thor Ivar