Tur til Masa Mara

Vi har nå kommet til tirsdag 18 og tiden går fort her nede og det er mange inntrykk som vi sitter igjen med. Behovene er enorme og virker umettelige i våre øyne. Selv om mange er veldig fattige så har de en livsglød som man kan beundre. Livet er hardt for mange og de er fanget i en fattigdom som de ikke klarer å komme ut av. Dette er smertelig å se, men i dag skal vi ha en samtale med Robert og Daniel om hvordan vi kan hjelpe til med å starte opp enkle bedrifter som kan skape arbeidsplasser og en bedre økonomi for de som blir ansatt.

Dagen i dag har teamet splittet seg og Per, Kjell og Svein er en tur til Masa mara som er en nasjonalpark ca 2 timers kjøring fra Gribe. Der ser man de fleste av de afrikanske dyrene som løver, giraff, elefanter og neshorn.

Mvh
Kenya team v/Thor Ivar