Begravelse til Pastor James

På lørdag morgen 15 januar så var det begravelse til Pastor James som er en av de første som Daniel ledet til Jesus i sin ungdom. James var en mann som ble kalt “den smilende mann” da han alltid han konstant smilte og hadde ett strålende humør.

I begravelsen var det mange som var samlet og anslagvis var det 2-2.500 mennesker samlet og begravelser her nede er ikke helt som vi er vant med i Norge. Begravelsen begynte dagen før med sang og vitnesbyrd helt til kl 6 på morgenen, og dette forsatte på lørdagen. Forkynnelsen gikk ut at man kunne bli frelst og mange søkte frelse i begravelsen.

Vi er vant til å begrave de døde på kirkegården, men her er det vanlig å begrave familiemedlemmene i hagen, så James ble begravet i hagen noen meter i fra huset han hadde bodd.

Mvh
Kenya team v/Thor Ivar