Nærmer seg avreise til kenya!

Det nærmer seg avreise for turen og nå står huset på hode med klær, kofferter og annet reisegods strødd utover alt. Vekten blir hyppig brukt for sjekke kg på bagasjen.

Turen går til Gribe i kenya som er ett lite sted opp mot grensen til Tanzania og Vitoriasjøen.

Kenya er ett spennende land med mange ulike stammefolk. Det bor ca 40 millioner mennesker der og det snakkes ca 75 språk i dette landet, og swahili er mest utbredt. Det er spesielt å reise rundt i dette landet og se hvordan menneskene lever under helt andre vilkår enn hva vi er vant til og i tillegg så er muligheter å se de utroligste dyr

Det som er det mest fasinerende er å se den fremgang evangeliet har og hvordan vekkelsen går over nasjonen. Vi gleder oss til alle de herlige opplevelsene vi vil få på turen og ser frem til at himlen gir av sin velsignelse

mvh

Thor Ivar Grønli