Insekter, traktor og mange blir frelst

Det har vært en helt utrolig tur sier Erik begeistret og det er ikke mulig å gjengi alt i en kort blogg. Det siste møte vi hadde litt utenfor Madurai var ett møte vi aldri kommer til å glemme.

Erik forkynner evangeliet

Erik forkynner evangeliet

Det var med spenning vi gikk ut av bilen og entret plassen vi skulle ha møte, langt der ute på landsbygden i India. Da det er ikke er så lett å ha friluftsmøter overalt, så var dette ett egnet sted både i forhold til at lokalbefolkningen ikke er så aggressive til slike møter og at menigheten har friluftsmøte på egen eiendom.

Vi vet at Jesus brukte det som lå han for hånden når han prekte evangeliet og en gang lånte han en båt som han brukte som plattform. Her hadde den lokale pastoren som for øvrig var bonde også benyttet seg av det som han hadde for hånden og han hadde rigget opp en traktor med henger, og hengeren fungerte som plattform.

Når møte begynte kom det en storm av insekter av alle slag og i alle slags farger. Det kunne nesten virke som det var ett angrep og det var til tider vanskelig å gjennomføre noe som helst med alle disse insektene der de satt seg i håret, under klærne, opp i ansiktet.

Det kom puljer med mennesker til møte og det hadde blitt leid inn lastebiler som hadde hentet hinduer rundt om i området og slapp dem av på møte og den avsatte plassen for møte ble helt fylt opp. Det ble invitert til frelse og så mange som rundt 40 søke frem og ville bli frelst. Vi husker spesielt sist år da vi hadde ett tilsvarende møte, at den lokale menigheten som var på rundt 30 stk, fikk 44 nye nyfrelste på møte dagen etterpå.

Teamet synger i burstdag

Teamet synger i burstdag

Mary Rose ber for syke

Mary Rose ber for syke

Israel Daniel med sangkor

Israel Daniel med sangkor

Harry er med i forbøntjenesten

Harry er med i forbøntjenesten

Frelses søkende

Frelses søkende