En kvinne vitner om at hun ble fri fra Demoner

Det har vært ett tett program i India med mye reising og møter, noen dager var også teamet delt på ulike plasser da det var to møter samtidig.

Kvinne vitner om han hun har bltt fri

Kvinne vitner om han hun har bltt fri

Det som bragte størst inntrykk på denne turen var å treffe igjen en kvinne fra ett sted ikke så langt fra Munnar, som vitnet om hva som hadde hendt henne for ca ett år siden. Erik og Thor Ivar var sammen på misjonstur i dette området da og denne kvinnen komme på møtet i en forferdelig situasjon. Hadde det ikke vært for dette møte hadde jeg aldri vært i live nå, sier kvinnen og nå vil jeg dra rundt å fortelle til alle om hva som har hendt meg. Mannen hadde hengt seg bare noen dager i forveien og  hun hørte stemmen til mannen i hodet som kommanderte henne til å henge seg og hun kjente det lå ett bånd rundt halsen som hindret henne i å puste. Jeg minnes hun kom inn på møte med begge hendene rundt halsen og strevde med å puste, erindrer Thor Ivar. Det ble en kamp der hvor demonene i henne skrek og måtte til siste vike for dette underfulle herlige navnet Jesus. Jeg ble totalt fri! Sier kvinnen, som ble både løst i fra denne plagen og frelst i samme møte. Hun er nå trofast med i den lokale menighet og sprer sitt vitnesbyrd ut til alle der hun ferdes.

Året før på samme plassen overnattet 7 stk med full pensjon på det lokale hotellet og da vi skulle gjøre opp regningen for overnattingen, ville de ikke ta i mot pengene. De som eide stede var kristne og hotellet hadde nesten ikke noen gjester, men de hadde fått tro for at de ikke skulle ta betalt, men ville at vi skulle be for stedet. Vi ba om at Gud skulle godtgjøre dem mangedobbelt tilbake for dette og de fortalte at etter dette hadde det kommet mange flere gjester til stedet og de hadde blitt så velsignet av Gud det siste året.

Det var flere som gav tilbakemeldinger etter forbønn om helbredelse fra sykdom og plager.

Erik og Hannah synger

Erik og Hannah synger

IMG_0812c

 

IMG_0782c

IMG_0784c