Vekkelses Kampanjer i India

Utvid plassen for ditt telt, og la dem spenne ut teppene til din bolig, hindre det ikke! Strekk dine snorer langt ut, og gjør dine teltplugger faste!
(Jes 54:2)

Det er med iver vi kan fortelle at Gospel Mission har nå vært med på å sponse kampanjer i India, da det er en stor iver etter å nå enda flere mennesker med evangeliet. India er ett svært hindu preget land der mer enn 80% av de omtrent 1,2 milliarder menneskene er hinduer. De har mer enn 33 millioner guder, som straffer folket om de ikke lever og ofrer tilstrekkelig godt nok.

Dette er ett kjempe stort misjonsfelt, som delevis er lukket, og det er nå blitt forbud med lov å konvertere fra Induismen. Mange er skjulte kristne som ikke kan bekjenne for familien at de tror, da dette vil få store konsekvenser. At nå Gospel Mission har vært med som en av mange sponsorer til dette er vi glade for og dette lever opp til vår visjon: Evangeliet ut til alle!

Det har vært 6 stk som har vært med på teamet:

India teamet

Harry Johansen, Hannah Grønli, Ann Kristin Iversen, Rose Mary, Erik Wold og Thor Ivar Grønli

 

Erik Wold – Har vært i India flere ganger og er fleksibel i tjeneste, fra å undervise fra Guds ord til å imponerer Inderne med gitarsolo og Indisk lovsang.

Thor Ivar Grønli – har vært i India mange ganger og er en utpreget Evangelist som lyser opp når ufrelste kommer på møte.

Ann Kristin Iversen – Har vært mange ganger i India og har bodd noen år som ungjente i nabolandet Nepal. Elsker alt med Inida og er mor i reisefølget

Harry Johannesen – Svigerfar til Thor Ivar og dette er hans andre tur til India. En mann med ett stort hjerte og går fort tom for penger når mennesker i nød er i nærheten.

Hannah Grønli – Første tur til India og er datter til Thor Ivar. Ung jente som elsker Jesus og vil være med å tjene han.

Rose Mary – En søster fra Kenya, og Daniel Masaga er onkelen hennes. Dette var første tur til India og Rose Mary har en brann for å snakke med mennesker om Jesus.