Hennes navn er Hannah!

Lille Hannah på fanget til Thor ivar

Lille Hannah på fanget til Thor ivar

«Hi Hannah» hører jeg Karoline sier til den lille babyen på 3 mnd og mor prøver å få oppmerksomheten til den lille skjønne prinsessen. Jeg kjenner jeg blir litt rørt når jeg hører henne kalle henne Hannah da det er jeg som har bestemt navnet hennes.

 

For tre mnd tilbake så snakket jeg med Daniel far til Hannah i telefonen og gratulerte han så mye med babyen. Da hun ikke hadde fått noe navn ennå spurte Daniel meg om hvilket navn som jeg ville ha gitt henne. Da jeg har en skjønn datter med navn Hannah, svarte jeg spontant at det beste navnet som finnes er Hannah! Til min store forundring så svarte min kjære venn like spontant som meg og sa: Ok, da skal navnet være Hannah! Tror jeg aldri kommer til å slutte å forundre meg over Kenya og nå hadde jeg bestemt navnet til datteren til en av mine gode venner her nede.

 

Karoline og lille Hannah

Karoline og lille Hannah

Jeg spør Karoline om jeg kan få holde henne og jeg er en smule stolt der hun sitter i armene mine. Det er ikke vanlig å bruke bleier til ungene her nede da det dette er for dyrt å kjøpe og idyllen ble raskt brutt når Hannah brukte meg som toalett. Mor kom unnskyldene  å hentet ungen og jeg gikk fornøyd hjem for å skifte og tenkte på at så velsignet jeg er med så gode venner her nede.

 

Hilsen Thor Ivar