Frelst i stua til Robert Masaga

Møtet er for lengst over og vi sitter hjemme hos Robert for å spise da det kommer en ung gutt inn døren, og med gråtkvalt stemme sier han at han ønsker å bli frelst. Tidligere på dagen har han hørt vi har hatt møte i Kompanga sentrum, og der kom så mange som rundt 25 stykker og søkte frelse. Denne gutten ønsket ikke å bli frelst der i møtet, og dro hjem uten å tenke mer på det. Men da han kom hjem kom så Guds Ånd over han, så mektig, og han fikk en voldsom syndenød så han følte at han måtte bli frelst omgående. Da en venn av denne gutten visste hvor Robert bor dro de sammen dit, og nå ville han bli frelst. Det ble en herlig stund der i stuen, og det forunderlige underet skjedde der han gråt; han ble født på ny og ble et Guds barn.

Flere ble også frelst dagen etter Bondo, et sted mellom Giribe og Migori. En av de som kom frem gråt og ropte ut noe som jeg ikke forstod. Det ble fortalt meg etterpå at han var en alkoholiker, noe som også syntes. Mens han stod der og gråt, ropte han: Jeg må bli frelst og løst i fra drukkenskap! Gud som alltid hører når vi ber, frelste og løste denne mannen!

IMG_7634

IMG_7616