Härlig möte i Ogada

Nu sitter vi och äter efter ett härligt möte i Ogada church. Daniel Masagas budskap handlade om de dödas uppståndelse, som en tröst till församlingen i saknaden efter deras och våran älskade broder Joseph.

Det är speciellt att vara här den här gången, alla sörjer och saknar Joseph men de tröstar och uppmuntrar varandra att fortsätta arbetet som Gud har kallat dom till. Joseph var klar in i det sista och hans sista önskan var att Guds verk ska fortsätta och att hans barn håller fast vid sin tro på Jesus.

Per, Svein og Kjell på vei til søndagsskolen

Per, Svein og Kjell på vei til søndagsskolen

Elisabeth sammen med barna

Elisabeth sammen med barna

Godt å ha en hånd å holde i

Godt å ha en hånd å holde i

Daniel innbyr til frelse fra en møtekampaneje

Daniel innbyr til frelse fra en møtekampaneje

Daniel innbyr til frelse fra en møtekampaneje

Daniel innbyr til frelse fra en møtekampaneje