Kenya nu kommer vi!

Äntligen vid gaten!!! Först höll pappa på glömma ryggsäcken vid bilen sedan glömde Per sitt handbagage vid det första flyget, men det stod kvar som tur var. Och vid incheckningen så tyckte det lite medgörliga mannen bakom disken att jag hade för mycket handbagage, så det var bara att fylla fickorna och Svein får bära resten 🙂 när vi så äntligen kommit fram till gaten längst bort på flygplatsen upptäcker pappa att han glömt sin kavaj vid incheckningen…Den yngsta (nämligen jag) var tvungen att se om charmen fungerade bättre på tullen och säkerhetsvakterna så att de lät mig återvända…….kavajen var kvar och jag har fått dagens motion 🙂 Kenya nu kommer vi!!!

Elisabeth Guthu, Kjell Broberg, Svein Haugland og Per Froland på teamtur til Kenya for Gospel Mission

Elisabeth Guthu, Kjell Broberg, Svein Haugland og Per Froland på teamtur til Kenya for Gospel Mission